Vi har alle gjort dårlige beslutninger i fortiden.
Må ikke du bare hader at høre “Jeg fortalte dig det” fra dine venner og familie? Eller måske du fange dig selv siger “hvis bare jeg ‘d har…”?
Personligt er jeg en af dem, der foretrækker at lære af andres fejl. Hvis du overhovedet er ligesom mig, og du har tænkt på at gøre en 1031 exchange til en lejer i fælles (TIC) ejendom, tage til efterretning. Du kan undgå at gøre de 3 store fejl, som andre ønskede de vidste før springende fra asken i ilden!
Før jeg lade dig ind på hemmeligheder, lad mig kort forklare hvad en 1031 exchange til en lejer til fælles ejendom er. Det er en forholdsvis velbevaret hemmelighed i sig selv.
En 1031 exchange er når en investering ejendom ejeren sælger sin nuværende ejendom og udvekslinger det for et “lignende-form” ejendom af samme eller større værdi. Dermed udskyder han betaling af kapitalvindingsskat og konsekvenserne af genfangede afskrivning.
Ved at udveksle i en lejer til fælles ejendom, eller en TIC, bliver han medejer af en stor kommerciel ejendomsret forvaltes af fagfolk, der til gengæld betaler ham en månedlig indkomst. Det kommer med færre strenge end privat livrente trusts, velgørende resten truster eller en udveksling i en anden egenskab, der stadig brug for din opmærksomhed og ofte dræner din tegnebog. Jeg synes, at meget få individer, CPA’S, advokater eller endda finansielle rådgivere er tilstrækkeligt godt bevandret i 1031 exchange til en lejer til fælles ejendom. Det kan være en fantastisk deal!
De der får mest fra denne type udveksling normalt har flere ting til fælles.
1. de ejer investeringsejendom, der har værdsat betydeligt i værdi.
2. de er trætte af alle besværet med Ejendomsadministration.
3. de ønsker ikke at betale enorme mængder af kapitalvindingsskat, hvis de sælger.
4. de vil gerne have en betydelig stigning i månedlig passiv indkomst.
5. og, endelig, de stadig nyde den relative stabilitet ved at eje fast ejendom.
Kender nogen, der passer til denne beskrivelse? Hvis ja, Læs videre.
Der er 3 store fejl, som kan forvandle din investering til et mareridt. Så undgå det for enhver pris når overvejer denne type udveksling.
Fejl #1: Beskæftiger sig med et investeringsselskab, der ikke har deres handling sammen. Hvis de synes, som om de ikke ved hvad de gør, løbe! Kig ind i deres historie af TIC tilbud, og Spørg efter henvisninger fra tilfredse klienter. Ideelt set bør dette være deres eneste forretning. Er alle deres egenskaber “A” grade kommercielle bygninger, eller er de noget mindre ønskeligt? Spørge, hvordan de finder den egenskaber og hvad kriterier de bruger til at vælge dem. Kvalitet egenskaber er svære at finde og sælge hurtigt. I fast ejendom, vil egenskaberne kvalitet forblive mere ønskeligt, selv når de middelmådige egenskaber begynder at halte. Spørg dig selv, hvis du gerne vil have dit kontor i bygningen, eller gå til at se din læge der, eller hvis du havde butik i denne strip mall.
Bemærk: Også være forsigtige går ruten privat og komme ind i kommanditselskaber, når kun en eller to store spillere træffe alle beslutninger. Og medmindre du har stor erfaring i kommerciel ejendomsret, ikke mødes en flok af vennerne og Vælg denne ejendom på din egen.
Fejl #2: At vælge en Accommodator, der ikke har gjort mange, mange af disse transaktioner. Denne kvalificeret mellemmand sørger for, at alle dokumenter og overførsel af penge opfylde alle IRS retningslinjerne. De vil oprette din LLC. Du skal bruge en Accomodator, som du ikke allerede har et forhold til. Din familie advokat eller ejendom planlægning advokat kan ikke deltage. Den sidste ting du ønsker er IRS at sende dig en velvoksen regningen for afgifter eller sanktioner eller hele transaktionen falder på grund af en inkompetent eller uerfarne Accommodator!
Fejl #3: Skimping på ejendom administrationsselskab. De er ekstremt vigtigt at effektiviteten af din investering. Du bliver afhængig af dem til at håndtere de daglige problemer, der opstår, bære den rigtige forsikring, betaler ejendomsskatter til tiden og holde din bygning fuldt besat og i tip top form. Denne virksomhed skal tilbyde dig en lang sigt triple net lejekontrakt, der har din årlige indkomst procenter stavet ud, sammen med planlagte stigninger. Der er ikke mange derude villige eller i stand til at gøre dette. Bede om et regnskab over deres track record med andre egenskaber, hvor længe de har været i business og en liste over alle domme mod dem. Se, hvis de nogensinde har anmodet om særlige vurderinger eller havde nogen tvangsauktioner. En god administrationsselskabet er sin vægt værd i guld. Du vil have dem til at gøre en pæn fortjeneste, fordi deres ydeevne er direkte relateret til dit investment stabilitet.
Nå, har der du det. Vær ikke “Penny klog og pund Foolish”. Det er en gang, at ansætte bedste vil helt sikkert bringe dig de mest gunstige resultater. Det bør virkelig være en win-win situation for alle involverede.
Ved at undgå de 3 store fejl for en 1031 veksle til en lejer til fælles ejendom, vil du være i et at sige “Jeg fortalte dig det” som du samle din månedlige check og se din investering vokse!