The Latin Quarter jeg har fundet, at Echinacea tinktur (min egen hjemmelavet version) vil helbrede en UTI i et par timer-men senere doser er nødvendige for at holde det fra at vende tilbage. De vil holde dine lagen ned. Alvorligt selv, brugte jeg alle de papir håndklæder og gjorde en okay job, og kom ned til at slappe af med min Røde Dværg, en flot mørk rød indsats, hvilket var meget tiltrængt. Jeg gjorde nar af mig selv, når de forlader, da døren gik i stå og jeg overbeviste mig selv at jeg var i en lock-in, men alle lover godt for fremtiden for denne nye pub. Det var en ordentlig lokale pub med egetræsbjælker og en behagelig creaky old føler.

Pink Homemade Lip Balm

jeg hader ark, der føler sig som sand i sengen, drev mig til vanvid. Hun vågnede næste morgen at føle solen varmer hendes tæppe. Jeg kunne ikke råd til at tage ham til akut klinik, så jeg ventede indtil Banfield åbnede næste morgen. Mindede mig en smule af Harpenden pub fra sidste måned, den generelle larm og stemning. Store øl, interessant atmosfære på Tømmermændene. Toddington har de fleste pubber per indbygger i STORBRITANNIEN, og efter et par pub lukninger, dette er en velkommen tilføjelse og en stor pre-emptive kryds for mig. Sukkerrør senge i Indien kan se godt ud i et lille soveværelse eller i et barns soveværelse. Jeg bestilte en pint af “Red Dwarf” fra den venlige bartender, hun havde en mødres se, så jeg fortalte hende om min forfærdelige rejse her, der forklarer BRAPA alt, hun virkede mildt sympatisk.

jeg gik en pint af goffs Lancer, og det var nok min pint af dagen, dejlig klar kvalitet kram fra Glos. I køkkenet, madrasser nulstil tællere og sætte apparater og dunke i skabe. En kombination af den lokale CAMRA hjemmeside og Tesco Ældste havde gjort mig opmærksom på denne nye Micropub. Fra Tesco i bussen på Eversholt og lige ind i den Grønne Mand. Jeg satte mig ned og var lige til toiletter for at forsøge at tørre ud og rydde op. Et par grupper var overvejelser fra et lyst til tavlen, som var blevet bragt ud af en venlig yngre bar, som selv spurgte, hvordan jeg var, noget af en nyhed ned syd til tider.

Grave ud af seks eller otte inches af jorden og fylde på med en seks-tommer lag af grus eller aske; udfyld over dette med en blanding af en tredjedel hver af sand, granuleret peatmoss, og lys have lerjord. Selv når de sagde dog rullede over at have det mave kildede, der var noget lidt testosteron drevne over hele scenen. Mange Køjeseng Madrasser komme i ufærdige fyr, så der er ingen smukke færdig træets overflade for den lille spiller hammer til at ødelægge. Byatt, en fortælling om to små søde piger evakueret under WWII, der vandrer ind i en skov, og hævder at kunne se noget, noget, som de ikke kan beskrive fuldt ud, eller endda indrømme, at eksistens, selv i deres voksenliv. Muang Boran er lidt kendt for de fleste turister som besøger Bangkok, men det skal virkelig være på alles liste over must-see seværdigheder, en vidunderlig kulturel oplevelse, en arkitektonisk udstyrsstykke, og et glimt af historien om Thailand i miniature.

jeg klatrede op i et lille sæt af stejle trapper til en herlig lille rum, hvor væggene havde en sauna style effekt – bedste pub værelse i lang tid, og jeg havde det hele for mig selv. Jeg havde læst et par blandede anmeldelser om dette pub i bygge op, men det er fair at sige, at jeg var så glad for som punch med det. Så jeg er at finde med så mange landlige pubber på min udfordring, er de nødt til at gøre mad til at overleve, og det er fair at sige, at bortset fra mig, og en forrevne lokale i baren, pubben ville have været ellers tom.