Virksomhed i det 21 århundrede er langt fra hvad det var 200 + år siden. Århundreder siden var business primært traditionelle. Med personer eller organisationer varehandelen med andre parter for deres varer. Nu er virksomhed hurtigt. Den “globale landsby” bliver mindre og mindre. Der er en videnskab at drive en virksomhed. Det drejer sig om iværksætterkompetencer og evnen til at tage risici. En stor del i at drive en virksomhed at sikre det er effektiv. Vejret du køre din forretning traditionelt eller på den super informationsmotorvejen (internet); Det er afgørende, at det skal køre økonomisk.
Økonomi indebærer den måde du bruger dine ressourcer. Det drejer sig om at kende din virksomhed grænser og vide, hvordan man skubbe salget eller produktion til sin maksimale. Mange ejere ikke indser vigtigheden af at kende din virksomhed grænser og hvordan at skubbe dem grænser udad.
En af de vigtigste måder at køre din virksomhed økonomisk er at forstå tallene bag kvitteringer og regninger. En stærk forståelse for hvordan money værker og den måde, det drejer sig om en virksomhed er vigtigt. For at opnå dette skal du holde sig ajour og har nøjagtige optegnelser. En stærk viden om regnskabsføring er meget vigtigt. Forstå tallene involveret i forretningen vil vise dig hvordan man beslutning påvirker hinanden og hvad skal gøres for at opnå et bestemt resultat.
Det er også vigtigt at forstå, hvordan dine ressourcer gå på arbejde. Placerer alle dine ressourcer og kapital i ét produkt, eller sælger vil påvirke en anden. For eksempel, hvis du sælger bøger og videoer på din hjemmeside, og du placerer alle dine kræfter, færdigheder og marketing mod sælger videoer, din bogsalg formindskes betydeligt.
At finde et fælles fodslag er vigtigt. Eller lægge 100% af dine ressourcer til at sælge et produkt vil gøre dig mere effektiv og produktiv når de sælger produktet. For eksempel websites såsom www.boxingglobal.com specialiserer sig i oplysninger om boksning, men har en lille side fokus på andre sportsgrene. Hvis denne hjemmeside fokuseret på at levere oplysninger lige så produktet ikke vil være så rig. At finde et fælles grundlag er meget vigtigt.
En vigtig kilde til kører en virksomhed økonomisk er anvendelsen af arbejdskraft. Arbejdskraft kan defineres som enhver form for arbejde, der enten fysisk eller psykisk. Du vil være økonomisk om din virksomhed, skal du sørge for din arbejdskraft (vejr det være bare du eller hundredvis af ansatte) er meget motiverede. Du skal sætte mål og belønne din arbejdskraft til arbejde og resultater.
I økonomi er det forstået, at en virksomhed kun kan opnå så meget overskud. Der vil være et punkt, hvor du bare ikke kan tjene flere penge. For eksempel hvis du ejer en lokal barber shop ikke forvente at tjene millioner af dollars.
Du vil nå et punkt, der er ud over dine økonomiske grænse, skal du udvide. Økonomer generelt har tre store kategorier at vælge fra for at udvide din indtjening grænse. Det er gennem arbejdskraft, ressourcer og kapital.
Arbejdskraft kan som jeg forklaret ovenfor være både fysisk og psykisk. Erhverve en større eller mere kvalificeret arbejdskraft vil skubbe din erhvervsevne grænse længere ude. Arbejde og kvaliteten af det vil trodsigt hjælpe din virksomhed.
Ressourcer omfatter faktorer såsom de mennesker du kender, steder, du kender, og hvor tæt og let opnåelige noget er. For eksempel hvis du kender Bill Gates, der er en stor ressource at have.
Den sidste større faktor er kapital. Kapital omfatter: penge, udstyr, bygninger eller noget, der kan betragtes som et aktiv. Kapital måske den vigtigste af de tre ressourcer øger fordi hvad du putter i din virksomhed sandsynligheden for at det bliver en succes.
Hver eneste af de ovennævnte tre kategorier kan derefter multipliceres i mange kategorier. Men de ovennævnte tre er meget vigtigt at udvide for at øge produktionen mulighederne for din virksomhed. Holde forsigtighed ved at udvide for hurtigt i en kategori medfører negativt. Centrale er at udvide langsom og støt.
Virksomhedens nødt til at køre økonomisk. De beslutninger, du træffer vil direkte påvirke udviklingen af din virksomhed. Du skal forstå, hvordan du kører en forretning effektivt og hvordan du vil styre din arbejdskraft, ressourcer og kapital.
Af: Mark Jacobs